592591.jpg

592599.jpg

Tein tällaisia pieniä NallePuh kakkuja, koska tällaisia kakkuja meillä syö vain yksi pieni tyttö. Annoksesta tulisi varmaan yksi pienehkö täytekakku. Kakut näyttävät päältä melko vaaleilta, mutta olivat kyllä kypsiä. Onneksi nämäkin kakut täytetään ja kuorrutetaan!

599647.jpg

Tässäpä sama kakku koristeltuna..ja voi moka minkä menin tekemään! Onnístuin mokaamaan tuon "Pulle Nahin" nenän ja silmän.. Mitä opimme tästä? No pursota ensin silmät ja sitten vasta muuten! Hunajapurnukan väri ja silmien/nenän väri jäi vähän hailakoiksi, muuten luonnossa ihan ok kakku..

Täytekakku:

100 g margariinia

1 dl sokeria

1 banaani tai 1 dl perunasosetta

2 tl leivinjauhetta

1,5 dl jauhoja (tattari, hirssi, riisi)

1 dl tärkkelysjauhoja (perunajauhoa tai Maizenaa)

2/3 dl kiehuvaa vettä

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää survottu banaani tai perunasose ja sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi neste. Kaada taikina voideltuun ja jauhoitettuun kakkuvuokaan ja paista 200 asteessa n. 25 min. Kumoa kakku hiukan jäähtyneenä.

Täyte:

Pakastevadelmia

Oatly -kauravanilijakastiketta

Kuorrutus:

200g sinistä keijua

~400g tomusokeria

1rkl kauramaitoa

Vatkaa keiju kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri ja vatkaa voimakkaasti. Vatkaa lopuksi myös kauramaito joukkoon. Värjää haluamillasi väreillä.

Paistoin tämän kakun sen verran ajoissa, että ennätän pakastaa ennen leikkaamista. Kohmeisena on helpompi työstää tätä erittäin herkästi murenevaa kakkua.