Vieraita tulossa eikä mitään kahvileipää ole! Pikakakkua kehiin, eli valmiina pakkasesta löytyi kakkupohja, väliin kaupan valmista valkosuklaa-nougat moussea ja aprikoosimarmeladia. Kostutukseen vanilijamaitoa ja kuorrutukseksi sitä marsipaania! Marsipaanin alle laitoin vatkattua Flora Vispiä..liian paksusti, sillä se pursusi sieltä kun asettelin marsipaanilevyn kakun päälle. Koristeina harjoituksena tekemiäni miniruusuja. Pieni työtapaturmakin pääsi sattumaan, ja unohdin että ruusun lehdet ovat vihreät ;o) No onneksi löytyi vihreää geeliväriä ja sillä sitten maalasin lehdet.. toki sitä piti sattua vähän ruusuunkin, mutta menkööt nyt tämän kerran! Reunoilla oleva pursotus on vaaleanpunaiseksi värjättyä Flora Vispiä.

1310878.jpg

Kuten tekstistä saattaa arvata, meidän pikkuneiti on saavuttamassa uuden kilorajan painossaan :-) (Syyhän se on opetella koristelua tuokin)

*muoks*

1420022.jpg

Tällaisesta valmismousseaineksesta tehty tuo täyte. Liivatetta noissa ei ole valmiina, jos haluaa käyttää, mutta toimi oikein hyvin ilman sitäkin!