Sconesit 10-12 kpl
3dl grahamjauhoja
4½dl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
½tl suolaa
250g raejuustoa
4dl piimää
leipomiseen noin 1dl vehnäjauhoja
Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää raejuusto ja piimä. Sekoita kiinteä taikina.
Kaada taikina jauhotetulle alustalle ja leivo taikinasta tanko.
Leikkaa tangosta kolmikulmaisia palasia ja nostele ne pellille-
Paista leipäsiä 200 asteessa noin 25 minuuttia, jäähdytä ritilällä leivinliinan alla.
Sconesit ovat parhaita vastapaistettuna. Tarjoa voin ja hillon kanssa!
Löysin tällaisen ohjeen "Kotileipurin lämpimäiset" -korttisarjasta. Ohje kuulosti kivalta ja pitihän sitä testata. Lapset olivat mielissään lämpimäisistä välipalalla :-D Leipäset olivat mielestäni vähän raskaita, mutta maistuivat kyllä hyvältä.
Kommentit