Sconesit 10-12 kpl

3dl grahamjauhoja

4½dl vehnäjauhoja

3tl leivinjauhetta

½tl suolaa

250g raejuustoa

4dl piimää

leipomiseen noin 1dl vehnäjauhoja

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää raejuusto ja piimä. Sekoita kiinteä taikina.


Kaada taikina jauhotetulle alustalle ja leivo taikinasta tanko.

Leikkaa tangosta kolmikulmaisia palasia ja nostele ne pellille-

Paista leipäsiä 200 asteessa noin 25 minuuttia, jäähdytä ritilällä leivinliinan alla.

Sconesit ovat parhaita vastapaistettuna. Tarjoa voin ja hillon kanssa!

1312156.jpg

Löysin tällaisen ohjeen "Kotileipurin lämpimäiset" -korttisarjasta. Ohje kuulosti kivalta ja pitihän sitä testata. Lapset olivat mielissään lämpimäisistä välipalalla :-D Leipäset olivat mielestäni vähän raskaita, mutta maistuivat kyllä hyvältä.