Tilauksesta suklaakakku suklaamousse ja mangomousse täytteillä

1436432.jpg

Pohjana 4 munan suklaakakkupohja, kostutus vanilijamaidolla.

Suklaamousse:

2 munaa
½ dl sokeria
2,5 dl flora vispiä
250g tummaa suklaata
5 liivatelehteä
0,5dl vettä

Vatkaa munat ja sokeria kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota flora vispi. Sulata suklaa vesihauteessa. Yhdistä vaahdot ja sula suklaa, kaada lopuksi joukkoon ohuena nauhana veteen sulatetut liivatelehdet.

Mangomousse

1 iso prk (425 g) säilykemangoa
1 dl sokeria
2 munaa
6 liivatelehteä
tilkaa vettä
2 dl FloraVanillaa vaahdotettuna
2dl vaniljajogurttia

Soseuta mangot. Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Liota liivatteet. Liuota ne kiehuvaan veteen (n.½-1 dl).Sekoita liivateseos ja muna-sokerivaahto mangososeen kanssa.
Lisää vaahdotettu FloraVanilla ja jogurtti. Nostele tasaiseksi vaahdoksi.

(Alkuperäinen ohje Ullan Unelmalta.. kiitos : ) Siitä oman variaation sovelsin)

Kokoa kakku kelmutettuun vuokaan aloittaen päällimmäisestä kerroksesta. Kostuta vanilijamaidolla, kaada ½ suklaamoussesta lisää seuraava kerros. Kostuta ja lisää mangomousse. Lisää taas seuraava kerros, kostuta ja kaada loput suklaamoussesta. Lisää kostutettu pohja ja laita jääkaappiin hyytymään mielellään yön yli. Kumoa kakku vuuasta ja irrota kelmu varovasti kakun pinnalta. Kuorruta.

1436431.jpg

Tässö kakku juuri kumottuna. Itse tasoitan vielä lämpimällä veitsellä reunojen mahdolliset epätasaisuudet, jotta suklaan levittäminen olisi helpompaa.

Kuorrutus:

250g tummaa suklaata

1,5dl FloraVispiä

Koristeena jälleen kerran marsipaaniruusut (tummalla kaakaolla värjätyt)