Teki mieli iltapalaksi jotain herkkuja. Pizza on kaikkien herkkua joten sitä moneen makuun. Ajattelin kerralla tehdä sen verran että sitä saataisiin myös seuraavana päivänä syödä.
Lohipizzaa
Broileri-ananas-aurajuusto
Kinkku-tomaatti-katkarapu
Pohja:
5dl vettä
1pss kuivahiivaa
1-2tl suolaa
vehnäjauhoja
0,5dl öljyä
Vehnäjauhoja sen verran että taikinasta tulee sopivan kiinteää. En osaa mittailla noita hiivatiakinan jauhomääriä, vaan laitan niitä siinä samalla taikinaa vaivatessa. Paistan pizzat 250asteessa noin 10 minuttia, kunnes pinta näyttää hyvältä. Jättäkäähän hyviä pizzantäyte ehdotuksia, kun itse tulee tehtyä aina noita samanlaisia.. Tuo lohipizza on uutta kokeilua, herkullista ja suosittelen kaikille kalan ystäville!
Kommentit