Teki mieli iltapalaksi jotain herkkuja. Pizza on kaikkien herkkua joten sitä moneen makuun. Ajattelin kerralla tehdä sen verran että sitä saataisiin myös seuraavana päivänä syödä.

1300057.jpg

Lohipizzaa

1300060.jpg

Broileri-ananas-aurajuusto

1300065.jpg

Kinkku-tomaatti-katkarapu

Pohja:

5dl vettä

1pss kuivahiivaa

1-2tl suolaa

vehnäjauhoja

0,5dl öljyä

 

Vehnäjauhoja sen verran että taikinasta tulee sopivan kiinteää. En osaa mittailla noita hiivatiakinan jauhomääriä, vaan laitan niitä siinä samalla taikinaa vaivatessa. Paistan pizzat 250asteessa noin 10 minuttia, kunnes pinta näyttää hyvältä. Jättäkäähän hyviä pizzantäyte ehdotuksia, kun itse tulee tehtyä aina noita samanlaisia.. Tuo lohipizza on uutta kokeilua, herkullista ja suosittelen kaikille kalan ystäville!